Persondata

Persondatapolitik vedrørende Hedens Y´s Men´s Teltudlejning
Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.
Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du ringe til udlejer 30249418

Indsamling af data i forbindelse med evt. lejemål.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. I det omfang du selv oplyser eller indtaster informationerne behandles: navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger og ordrehistorik.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dine oplysninger bliver kun videregivet til klubbens opstillere og klubbens kasserer.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt/krævet i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet. Når du køber tjenester hos Hedens Telt har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet.